Bestel een proefpakket

Laekenvelder

Bestel hier

Bestel online

65%   Staat de teller op 100% dan wordt de koe verdeeld

Ras: Laekenvelder
Geslacht: vrouwelijk
Land van Geboorte : België
Oornummer : 6407

1 deel = 10 kg = 149,95 euro

of minder dan 15euro/kg!
gratis* aan huis geleverd

*doorheen gans België en Nederland

1 deel koe = 10kg Pure Beef (Laekenvelder)

  • +/- 1 kg rosbief
  • +/- 1 kg entrecote
  • +/- 1 kg stoofvlees
  • +/- 2 kg Laekenvelder hamburgers
  • +/- 1,5 kg gehakte biefstuk
  • +/- 2 kg gehakt
  • +/- 1,5 kg premium steaks

Het vlees wordt gratis thuis geleverd (België/Nederland) en is 100% vrij van gluten, soja of melk.

De Lakenvelder is het perfecte voorbeeld van een duurzaam gekweekte koe en van het feit dat vlees eten ook kan bijdragen tot het behoud van bepaalde rassen. Deze van oorsprong melkkoeien waren in de 20ste eeuw zo goed als uitgestorven omdat de melkproductie van deze dieren niet voldoende is om een rendabel melkveebedrijf mee uit te bouwen. Toen er daarom werd overgeschakeld naar rassen die een grotere melkproductie hebben werd het Lakenvelder ras niet meer gekweekt en waren er nog maar zo'n 300 koeien over. Toen de uitzonderlijke vleeskwaliteiten van deze dieren werden ontdekt kwam het kweken van de Lakenvelder terug in opmars met als gevolg dat er nu terug een gezonde en groeiende populatie koeien van zo'n 3000 koeien is. Het vlees is van nature uit rijk van smaak en vetdooraderd waardoor dit ras nooit geschikt zal zijn voor massaproductie. Een uitstekende keuze dus voor de vleesliefhebber die een (h)eerlijk en uiterst mals stukje vlees op zijn bord wil dat met respect voor het dier en de natuur is gekweekt.

Wenst U een combipakket te bestellen dat kan! Klik hier om uw keuze te maken en uw bestelling in te geven.

Exclusief Aberdeen Angus rundsvlees van eigen bodem

Deel een koe

bezoek ook onze website deeleenvarken.be

Koop een kip

bezoek ook onze website koopeenkip.be

Hoe werkt Deel Een Koe?

Bij deeleenkoe.be koop je samen met anderen online een koe en krijg je jouw deel in de vorm van een vleespakket gratis thuis geleverd. Je koopt een deel en als de teller op 100% staat is de koe volledig verkocht en wordt ze in gelijke pakketten verdeeld. Omdat de koe pas verdeeld wordt als ze volledig verkocht is, is er geen verspilling van vlees en worden dieren niet onnodig geslacht. Ieder pakket heeft dezelfde inhoud en is zo samengesteld zodat elk deel van de koe gebruikt kan worden. U weet perfect wat U eet en waar uw vlees vandaan komt. Deeleenkoe.be staat voor een eerlijke en diervriendelijke vleesproductie met respect voor het dier en de landbouwer. Ons vlees wordt niet gemanipuleerd met water of andere producten. Goed en (h)eerlijk vlees, rechtstreeks van het veld op je bord, dat smelt in je mond en niet in de pan. Eet gevarieerd en eet gerust iets minder vlees maar als je vlees eet kies dan bewust voor eerlijk kwaliteitsvlees van lokale oorsprong.  Vertel ons verhaal door aan uw vrienden en familie en laat hen zo meegenieten van een goed en (h)eerlijk stukje vlees. Bestel nu uw deel van de koe en proef het verschil!

Disclaimer: Alle vlees in het pakket is afkomstig van hetzelfde dier. In het uitzonderlijke geval dat er niet genoeg vlees kan worden bekomen om het pakket samen te stellen kan het voorkomen dat er vlees van een evenwaardig dier wordt gebruikt om het pakket te vervolledigen. Dit zonder verlies van kwaliteit, zonder verspilling van vlees en met dezelfde traceerbaarheid.