Veilig online winkelen met BeCommerce!

Angus Beef is volgens kenners de kaviaar onder het rundsvlees. Reserveer hier een deel van het 100% grasgevoerde Angus rund. De dieren zijn afkomstig van een biologische boerderij in Wallonië waar de koeien met veel liefde en respect en op de meest natuurlijke manier gekweekt worden. Door het unieke en exclusieve karakter van dit ras is dit vlees in beperkte hoeveelheid beschikbaar. Reserveer nu reeds uw deel van de koe en proef de smaak van een (h)eerlijk stukje Angus Beef. 

Lees meer

Ardennes Black Angus

Angus Beef is volgens kenners de kaviaar onder het vlees en staat bekend om zijn uitzonderlijke kwaliteit. Angus runderen staan bekend om hun rustig karakter en een ras dat uitermate geschikt is om in natuurgebieden te grazen en uitsluitend met gras en kruidensoorten gevoed te worden. Het vlees dat U koopt via deeleenkoe.be is afkomstig van Angus runderen die grazen op een uitgestrekt domein in de Belgische Ardennen. U reserveert via het formulier een deel van de koe en van zodra de koe op 100% staat krijgt U een bevestiging van de leverdatum van uw pakket. Wij laten het vlees rijpen en ongeveer 2 weken nadat de koe verdeeld is ontvangt U uw deel gratis thuis geleverd. De koeien grazen in alle rust in de Belgische Ardennen. Een uniek stukje vlees levert dit op, fijn dooraderd met een lichte notensmaak en donker van kleur. Door het feit dat het vlees rechtstreeks van bij de boer bij u thuis geleverd wordt zorgen wij ervoor dat deze een eerlijke prijs krijgt voor het werk en dat de prijs voor onze klanten betaalbaar blijft. Dit unieke en (h)eerlijke vlees is enkel te verkrijgen via deeleenkoe.be. Uw pakket wordt bovendien gratis tot bij U thuis gebracht. Reserveer nu uw deel van de Angus en ontdek de smaak van puur natuurvlees, een ware delicatesse van lokale oorsprong en met respect voor het dier, de landbouwer en de natuur.

Disclaimer: Alle vlees in het pakket is afkomstig van hetzelfde dier. In het uitzonderlijke geval dat er niet genoeg vlees kan worden bekomen om het pakket samen te stellen kan het voorkomen dat er vlees van een evenwaardig dier wordt gebruikt om het pakket te vervolledigen. Dit zonder verlies van kwaliteit, zonder verspilling van vlees en met dezelfde traceerbaarheid.

BLIJF ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN PROMOTIES EN NIEUWTJES VIA ONZE ‘KOEIENPOST'.