Veilig online winkelen met BeCommerce!

Onze 'Saeftingher ' koeien zijn terug en hier kan u alvast uw deel reserveren. U reserveert via onderstaand formulier een deel, wanneer de teller op 100% staat is de koe verdeeld, ongeveer 2 weken laten komen wij bij u langs om uw pakket te leveren.

Lees meer

De koeien gaan binnenkort terug gaan grazen in het Land van Saeftinghe, vanaf juni kan er reeds een deel gereserveerd worden van een nieuwe Saeftinger koe. Kijk gerust op onze Facebook pagina voor meer informatie of stuur ons een e-mail op info@deeleenkoe.be.

Reserveer hier uw deel Saeftingher Pré-Salé

Onze 'Saeftingher ' koeien zijn terug en hier kan u uw deel van de koe reserveren. U reserveert via het formulier een deel en u ontvangt een betaaluitnodiging. Wanneer de koe verdeeld is sturen we u een e-mail en ongeveer 2 weken later komen we bij u langs om uw pakket te leveren.  Saeftingher koeien zijn koeien die meer dan 90% grasgevoerd zijn en die gedurende 7 maanden per jaar grazen in het Verdronken Land van Saeftinghe en zich daar enkel en alleen voeden met de zilte begroeiing die typisch is voor dit natuurgebied. Een 70-tal speciaal geselecteerde koeien, allen tussen de 4 en 7 jaar oud, grazen op een natuurdomein van 230 hectare dat tweemaal per dag onderstroomt met het zilte water van de Schelde. Een (h)eerlijk, mals stukje vlees levert dat op, een tikkeltje zilt van smaak. De kudde Saeftingher runderen, waarvan het vlees afkomstig is, leggen dagelijks kilometerslange afstanden af in het schorre gebied en doen zich tegoed aan planten als zeekraal, zeeaster en kweldergrassenDoor het eten van deze zilte begroeiing bekomen de dieren een unieke pré-salé (lichtgezouten) smaak. Dit unieke en (h)eerlijk vlees is exclusief te verkrijgen via deeleenkoe.be. Uw pakket wordt bovendien gratis tot bij U thuis gebracht. Wenst U een bezoekje te brengen aan onze dieren, dat kan. Het natuurgebied is niet toegankelijk voor het grote publiek maar op afspraak kunnen we onze klanten een unieke rondleiding geven. Zo kunt U met eigen ogen zien waarom dit vlees zo mals en lekker van smaak is. Reserveer nu uw deel van de Saeftingher koe en proef het verschil. Pré-Salé vlees van onze Saeftingher koeien is een ware delicatesse van lokale oorsprong en met respect voor het dier, de landbouwer en de natuur. 

Disclaimer: Alle vlees in het pakket is afkomstig van hetzelfde dier. In het uitzonderlijke geval dat er niet genoeg vlees kan worden bekomen om het pakket samen te stellen kan het voorkomen dat er vlees van een evenwaardig dier wordt gebruikt om het pakket te vervolledigen. Dit zonder verlies van kwaliteit, zonder verspilling van vlees en met dezelfde traceerbaarheid.

BLIJF ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN PROMOTIES EN NIEUWTJES VIA ONZE ‘KOEIENPOST'.