Arabische 'beef' kebabs

Bereidingstijd : 10 minuten

Arabische 'beef' kebabs

Ingrediënten

750gr rumsteak in blokjes gesneden
1/2 theekop verse koriander, fijngesneden
60ml vers limoensap
2 teentjes knoflook, geperst
2 eetlepels olijfolie
2 koffielepels gedroogde koriander
2 koffielepels komijnpoeder
1/2 koffielepel gedroogde chilli (vlokken)
1/4 koffielepel kaneelpoeder
peper
zout
 

Deze Arabische 'beef' kebabs zijn gegarandeerd een schot in de roos op de barbecue. U marineert ze zelf, vlees op een stokje, vlees op de grill en klaar...

Doe alle ingrediënten samen met de olijfolie in een kom om de marinade te maken en meng dit goed door elkaar. Meng het vlees door de marinade. Om een goed resultaat te krijgen laat U het vlees gedurende minstens 1 uur in de marinade liggen. Wanneer het vlees klaar is kan U dit op satéstokjes steken en afkruiden met een beetje peper en zout. 

Grill de stukjes vlees op de grill en laat deze, wanneer ze klaar zijn, gedurende 5 minuten rusten op een bord onder aluminiumfolie.

Klaar....


 

BLIJF ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN PROMOTIES EN NIEUWTJES VIA ONZE ‘KOEIENPOST'.