Hoe maak je de perfecte archiducsaus?

Bereidingstijd : 10 minuten

Hoe maak je de perfecte archiducsaus?

Ingrediënten

1½ dl water met rundsbouillon
1½ dl room
een bakje champignons
2 steaks
1 citroen
½ bot peterselie
een scheutje whisky

Een echte klassieker in de sausenwereld en heel éénvoudig zelf te maken. De lekkerste archiducsaus of champignonsaus maak je nog altijd zelf en met dit recept kan iedereen het...smakelijk.

Snij de champignons in schijfjes en stoof ze aan in boter. 
Blus de champignons met een scheutje whiskey en voeg vervolgens het water met de rundsbouillon toe.
Laat de saus opkoken gedurende enkele minuten.
Voeg de room toe en laat de saus inkoken tot ze gebonden is. Voeg het citroensap toe en werk af met de peterselie.

BLIJF ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN PROMOTIES EN NIEUWTJES VIA ONZE ‘KOEIENPOST'.