'Speedy' Spaghetti met gehaktballen en spinazie

Bereidingstijd : 25 minuten

'Speedy' Spaghetti met gehaktballen en spinazie

Ingrediënten

400g gr gehakt
1 theelepel olijfolie
500g kant en klare tomatensaus
1/4 kop water
350g spaghetti
100g verse spinazie
40g parmezaan kaas

Niet veel tijd en toch iets lekkers klaarmaken....Het Kan. Deze spaghetti met gehaktballen is klaar in minder dan 25 minuten....Hupsakee

Rol met de hand gehaktballen volgens gewenste dikte. Verwarm ondertussen in een wokpan de olijfolie op een iets hoger dan gemiddeld vuur. Bak de gehaktballen aan gedurende ongeveer 5 minuten tot ze mooi bruin zijn.  Voeg daarna de pastasaus toe samen met 1/4 water en breng deze zachtjes aan de kook. Laat deze gedurende 5 minuten inkoken.

Kook de pasta al dente in gezouten water. Wanneer de pasta klaar is laat deze uitlekken in een vergiet en voeg deze samen met de verse spinazie toe aan de saus in de wokpan. Meng alles goed door elkaar en laat gedurende 1 minuut nog even meekoken in de wokpan.

Werk af met geraste Parmezaan kaas......Klaar.

Smakelijk

Tip van de chef: Bent U niet zo'n fan van spinazie dan kan U deze ook gewoon weglaten of vervangen door een paar blaadjes basilicum.

BLIJF ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN PROMOTIES EN NIEUWTJES VIA ONZE ‘KOEIENPOST'.