Veilig online winkelen met BeCommerce!

Wagyu, iedereen heeft er wel al eens van gehoord. Het Japanse Wagyu staat dan ook bekend bij topchefs als de kaviaar onder het rundvlees. Deel samen met anderen een Wagyu rund en ervaar de smaak van deze Japanse delicatesse. De koeien zijn afkomstig van een kleine boerderij waar deze unieke dieren met het grootste respect worden gekweekt. Wanneer de koe verdeeld is laten we het vlees 3 weken rijpen om daarna per stuk verpakt bij U thuis te leveren.

Lees meer

De Wagyu koeien zijn voorlopig niet meer beschikbaar. Kijk gerust op onze Facebook pagina voor meer informatie of stuur ons een e-mail op info@deeleenkoe.be.

Wagyu

Het Japanse Wagyu staat dan ook bekend bij topchefs als de kaviaar onder het rundvlees. Deze keizerlijke koeien die volgens de legende worden gemasseerd en met bier worden opgegoten zorgen voor een absoluut (h)eerlijk stukje vlees, vol van smaak en rijk aan onverzadigde, gezonde, omega 3 vetten. De koe waar u een deel van reserveert is lokaal gekweekt, uitstekend gemarmerd, en afkomstig van de Tajiri bloedlijn, de absolute top binnen de Wagyu fokkerij. Wagyu vlees is in feite hetzelfde als het bekende 'Kobe Beef'met dat verschil dat de naam Kobe Beef door de Japanse overheid beschermd is en het dier dus in de Kobe regio moet geboren en gekweekt zijn om die naam te mogen dragen. Reserveer hier een deel van het 100% lokaal gekweekt volbloed Wagyu rund en ervaar de smaak van, waarschijnlijk, het meest exclusieve en bekendste stukje rundsvlees ter wereld. 

Disclaimer: Alle vlees in het pakket is afkomstig van hetzelfde dier. In het uitzonderlijke geval dat er niet genoeg vlees kan worden bekomen om het pakket samen te stellen kan het voorkomen dat er vlees van een evenwaardig dier wordt gebruikt om het pakket te vervolledigen. Dit zonder verlies van kwaliteit, zonder verspilling van vlees en met dezelfde traceerbaarheid.

BLIJF ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN PROMOTIES EN NIEUWTJES VIA ONZE ‘KOEIENPOST'.